Antena Meniu Search
x

Video O gravidă de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit la Maternitatea din Botoşani. Femeia s-a chinuit o noapte întreagă, cu dureri iar în spital nu era niciun doctor

O gravidă de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit sub privirile cadrelor medicale. S-ar fi chinuit o noapte întreagă, cu dureri cumplite, pentru că în spital nu era un doctor care să se ocupe de ea. După ce informaţiile despre această dramă au ajuns în spaţiul public şi rudele femeii s-au adresat poliţiei, reprezentanţii spitalului au anunţat că vor demara o anchetă pentru a stabili dacă a fost urmat protocolul medical în acest caz.

de Angela Bertea

la 18.08.2023, 18:01

Vezi și

Angela Bertea, reporter Observator: "Tânăra era însărcinată în aproape 14 săptămâni, iar aseară a început să se simtă rău şi prezenta sângerări. Ambulanţa solicitată a transportat-o de urgenţă la spital unde a fost internată. De altfel, după ce ar fi ajuns la spital, femeia ar fi vorbit prin mesaje cu soţul ei, căruia i-ar fi spus că i s-a administrat un calmant şi urmează ca a doua zi să fie operată. A fost însă prea târziu, iar dimineaţă tânără a murit.

Reprezentanţii spitalului au demarat o anchetă şi vor să stabilească dacă au fost respectate procedurile medicale. Tot aceştia spun că nu s-a impus o intervenţie chirurgicală în cursul nopţii pentru că sângerarea a fost redusă. Mai mult, reprezentanţii spitalului spun că dimineaţă starea femeii s-a agravat brusc şi că aceasta a fost transferată pe secţia ATI unde, în ciuda tuturor eforturilor, femeia nu a mai putut fi salvată. Rudele îndurerate au depus o plângere la poliţie, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se aşteaptă şi rezultatele autopsiei care va arăta cauza decesului."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O gravidă de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit la Maternitatea din Botoşani. Femeia s-a chinuit o noapte întreagă, cu dureri iar în spital nu era niciun doctor