Antena Meniu Search
x

O grenadă, găsită în mobilă de un bărbat din Satu Mare. A intrat cu ea în sediul poliţiei

Un bărbat din judeţul Satu Mare a găsit o grenadă defensivă, fără încărcătură explozivă, în sertarele unei piese de mobilier vechi pe care a cumpărat-o. Bărbatul nu a sunat la 112, ci a mers cu ea direct la sediul poliţiei. A fost deschis un dosar penal, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 13:38

Grenadă în mobilă
Grenada a fost găsită în sertarul mobilierului - Shutterstock

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Terebeşti, despre faptul că ar fi achiziţionat un obiect de mobilier vechi, iar într-unul din sertarele acestuia ar fi găsit o grenadă. Specialiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au constatat faptul că grenada este una defensivă, de exerciţiu, fără încărcătură explozivă şi care nu prezintă pericol de detonare", precizează sursa citată.

Grenada a fost ridicată pentru expertizare, iar poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii, de către persoane necunoscute, a infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O grenadă, găsită în mobilă de un bărbat din Satu Mare. A intrat cu ea în sediul poliţiei