Antena Meniu Search
x

O "măicuţă suspectă" cerea bani oamenilor pe stradă, în Râmnicu Vâlcea. Surpriza pe care au avut-o poliţiştii când şi-a dat jos hainele monahale - GALERIE FOTO

Poliţia Locală din Râmnicu-Sărat a descoperit o falsă măicuţă care apela la mila trecătorilor pentru a strânge bani.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:00

Poliţiştii au fost sesizaţi de trecători şi de oamenii care aşteptau într-o staţie de autobuz că o persoană ce pare suspectă cere bani în apropiere. În zonă a fost trimisă o echipă a Poliţiei Locale care a condus persoana respectivă la secţie.

Acolo, poliţiştii au aflat că persoana respectivă era de fapt un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Bacău, care se deghizase în măicuţă pentru a face rost de bani. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi apoi dus la sediul Poliţiei Municipale din Râmnicu Vâlcea pentru continuarea investigaţiilor.

Un tânăr din Bucureşti, prins de poliţie pentru aceeaşi faptă

Cazul din Râmnicu Vâlcea nu este unul singular. În 2020, un cerşetor din Capitală s-a îmbrăcat în haine de călugăriţă, de la un magazin second hand, iar apoi a stat cu orele în faţa unei biserici din Bucureşti.

În scurt timp, a câştigat 800 de lei, însă din păcate pentru el, a fost prins de poliţie şi luat la întrebări, unde a mărturisit de ce a recurs la asemenea gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O "măicuţă suspectă" cerea bani oamenilor pe stradă, în Râmnicu Vâlcea. Surpriza pe care au avut-o poliţiştii când şi-a dat jos hainele monahale - GALERIE FOTO