Antena Meniu Search
x

O mămică şi doi copii de 3 şi 4 ani, loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer de 84 de ani, în Adjud. Au suferit răni uşoare la cap

O mamă de 27 de ani şi cei doi copii ai acesteia de 3 şi 4 ani au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Adjud de un şofer de 84 de ani. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 14:38

Potrivit Poliției Vrancea, un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Adjud, pe sensul către Bacău, a surprins și accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonal, alături de doi copii de 3 și 4 ani.

"Miercuri, la ora 10.40, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în oraşul Adjud, unde trei pietoni au fost acroşaţi de un autoturism pe trecerea de pietoni. La solicitare s-au alocat un echipaj SAJ de urgenţă tip B şi un echipaj SMURD de primul ajutor. La locul accidentului rutier s-au identificat trei victime conştiente, o mămică cu doi copii de 3 şi 4 ani", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Cei trei au suferit răni la nivelul capului

Potrivit sursei citate, femeia, diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism abdominal, şi cei doi copii, ambii cu traumatisme craniene deschise, au fost preluaţi şi transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe a spitalului municipal Adjud, iar ulterior au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O mămică şi doi copii de 3 şi 4 ani, loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer de 84 de ani, în Adjud. Au suferit răni uşoare la cap