Antena Meniu Search
x

O maşină a ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. La volan s-ar fi aflat o femeie, viceconsul în cadrul instituţiei

O femeie care traversa pe o trecere de pietoni a fost lovită, marţi seară, de un autoturism care aparţine Ambasadei Statelor Unite. Accidentul a avut loc pe bulevardul Pipera.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 20:34

O maşină a ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. La volan s-ar fi aflat o femeie, viceconsul în cadrul instituţiei

Șoferul este tot o femeie, funcționară în cadrul Ambasadei SUA. Potrivit primelor informații, se pare că ar fi vorba chiar de viceconsulul Ambasadei. Conducătoarea auto, care se afla singură în mașină, a fost testată cu aparatul etilotest. Rezultatul confirmă faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Ea urmeză să fie dusă la poliție pentru audieri. 

"La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. 

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O maşină a ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. La volan s-ar fi aflat o femeie, viceconsul în cadrul instituţiei