Antena Meniu Search
x

Video O maşină a intrat pe contrasens şi a izbit în lanţ două TIR-uri. Şoferul autoturismului a murit la spital, în Lugoj

Accident rutier grav, pe DN6 Caransebeş - Lugoj, unde două autotrenuri şi o maşină s-au ciocnit, vineri după-amiază. În urma incidentului, două persoane au fost rănite, iar şoferul autoturismului a murit la spital. A fost nevoie de doar câteva secunde pentru întreaga tragedie: totul a început când bărbatul de 63 de ani, aflat la volanul maşinii, a intrat pe contrasens şi a izbit TIR-ul, proiectat apoi într-un alt TIR.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 09:00

Vezi și

Un bărbat de 63 de ani care conducea un autoturism pe DN 6 dinspre Caransebeş spre Lugoj la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un TIR condus de un şofer în vârstă de 44 de ani. În urma impactului, TIR-ul condus de bărbatul de 44 de ani a ieşit în afara părţii carosabile şi autoturismul a fost proiectat într-un alt TIR, care se deplasa în spatele maşinii.

Şoferul maşinii a murit la spital

Conducătorul auto, soţia sa, în vârstă de 60 de ani şi conducătorul TIR-ului în vârstă de 44 de ani au fost răniţi şi transportaţi la spital. Şoferului autoturismului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, după care a fost transportat la spitalul din Lugoj, unde a decedat.

Poliţiştii vor stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O maşină a intrat pe contrasens şi a izbit în lanţ două TIR-uri. Şoferul autoturismului a murit la spital, în Lugoj