Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Constanța! Patru oameni au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. O tânără a murit (Video)

O mașină a spulberat patru oameni pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Alexandru Lapușneanu din Constanța, în zona Hotelului Zodiac.

de Redactia Observator

la 29.11.2018 , 23:42

Accident grav în Constanța! Patru pietoni au fost spulberați de o mașină - Whasapp/Captura video

O mașină a spulberat patru oameni pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Alexandru Lapușneanu din Constanța, în zona Hotelului Zodiac.

(Actualizare) - Un tânăr de 28 de ani care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost preluat de medici de la locul accidentului nu a mai putut fi salvat. Medicii au efecuat timp de peste o oră manevre de resuscitare, însă au fost nevoiți să declare decesul.

(Actualizare) - Două dintre victime sunt în stare gravă.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre victime a fost transportată în comă la spital, iar o alta a suferit un traumatism la membru inferior, intrând în stop cardio-respirator la sosirea la spital. Se efectuează manevre de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

Un alt pieton are fractura deschisă gambă, iar al patrulea traumatism membru inferior, fiind conștient.

Potrivit primelor informații, un autoturism Ford condus de un tânăr a intrat într-un grup de oameni, pe trecerea de pietoni.

Mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au sosit la fața locului. Sunt cel puțin 3 victime.

- știre în curs de actualizare -

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accident grav în Constanța! Patru oameni au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. O tânără a murit (Video)