Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină de pompieri a luat foc în timpul unei intervenţiei, la Timişoara. Echipajul, abandonat în câmp de colegi

Momente de panică pentru trei pompieri ai ISU Banat, miercuri, pe un câmp între Timișoara și Dudeștii Noi. Salvatorii au fost trimiși în câmp să stingă o mașină cuprinsă de flăcări, însă autospeciala a luat şi ea foc. 

de Redactia Observator

la 25.08.2018 , 18:00

O maşină de pompieri a luat foc în timpul unei intervenţiei, la Timişoara. Echipajul, abandonat în câmp de colegi O maşină de pompieri a luat foc în timpul unei intervenţiei, la Timişoara. Echipajul, abandonat în câmp de colegi - tion.ro

Momente de panică pentru trei pompieri ai ISU Banat, miercuri, pe un câmp între Timișoara și Dudeștii Noi. Salvatorii au fost trimiși în câmp să stingă o mașină cuprinsă de flăcări, însă autospeciala a luat şi ea foc. 

Pompierii timișeni au primit, miercuri, un apel prin care erau solicitați să intervină pe un câmp între Timișoara și Dudeștii Noi. 

O mașină a fost cuprinsă de flăcări acolo, iar trei angajați ai Stației de Pompieri Giroc – Detașamentul 2 Pompieri Timișoara au fost trimiși la solicitare cu o autospecială. Echipajul nu a mai apucat, însă, să intervină, pentru că imediat după sosirea la incendiu autospeciala de pompieri a fost cuprinsă de flăcări.

Articolul continuă după reclamă

Flăcările, spun reprezentanții ISU Banat, citaţi de tion.ro, ar fi cuprins autospeciala după ce incendiul de miriște s-ar fi propagat. Martorii incidentului povestesc însă că focul ar fi izbucnit în spatele cabinei, în apropierea rezervorului.

Unul dintre pompieri era în cabină la momentul incidentului, iar flăcările au fost observate de colegii lui care au reușit să îl avertizeze să părăsească la timp mașina cuprinsă de flăcări. 

Cei de la ISU Banat au trimis ulterior la fața locului mai multe mașini de intervenție. De asemenea, la fața locului s-a deplasat conducerea ISU Banat, dar și conducerea Detașamentului 2 Pompieri Timișoara.

După lichidarea incendiului, scrie tion.ro, cei trei pompieri au fost lăsați, în echipament, să se descurce singuri și au rămas în câmp.

Cei trei n-ar mai fi avut loc în autospecialele chemate la intervenție. 

Pompierii abandonaţi au ajuns totuși la Timișoara. Asta pentru că unul dintre ei a reușit să își salveze telefonul mobil din incendiu, iar la final a sunat un coleg aflat în timpul liber. El a fost cel care i-a preluat și i-a adus în oraș.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, conform procedurii, pentru distrugere prin incendiere.

Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul Militar Timișoara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » O maşină de pompieri a luat foc în timpul unei intervenţiei, la Timişoara. Echipajul, abandonat în câmp de colegi