Antena Meniu Search
x

Video O maşină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat după impactul cu un TIR, în Vaslui. Doi pompieri au ajuns în stare gravă la spital

Doi pompieri au ajuns în stare gravă la spital după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat pe drum, în apropiere de satul Gara Roșiești, din judeţul Vaslui.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 10:03

Autospeciala ISU se afla în misiune şi se îndrepta, cu semnalele acustice pornite, către un incendiu la o casă. La un moment dat un tir nu i-a acordat prioritate, iar şoferul autospecialei pentru a evita un posibil impact, a tras de volan iar mai apoi s-a răsturnat pe marginea drumului.

Doi pompieri, de 23 de ani, au suferit răni grave fiind transportaţi de urgenţă la spital. Şoferul autospecialei, un bărbat de 49 de ani, din cadru ISU Vaslui a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. În continare poliţiştii caută şoferul TIR-ului care a plecat de la faţa locului imediat după accident. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » O maşină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat după impactul cu un TIR, în Vaslui. Doi pompieri au ajuns în stare gravă la spital