Antena Meniu Search
x

O maşină de pompieri din Dolj, implicată într-un accident în timp ce se deplasa la un incendiu, în care un bărbat a murit

O maşină de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a fost implicată joi după-amiază într-un accident. Autospeciala se îndrepta spre un incendiu izbucnit la o locuinţă în momentul în care s-a tamponat cu un alt autovehicul. 

de Cristina Dimulescu

la 16.06.2022, 16:01

O maşină de pompieri din Dolj, implicată într-un accident în timp ce se deplasa la un incendiu.
O maşină de pompieri din Dolj, implicată într-un accident în timp ce se deplasa la un incendiu. - ISU Dolj

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gogoşu şi au pornit imediat după ce s-a dat alarma. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Pe timpul deplasării spre incendiu, una din autospecialele de intervenţie a fost implicată într-o tamponare uşoară cu un alt autovehicul, fără a fi înregistrate victime.

Autospeciala de intervenţie nu a suferit pagube în urma impactului continuându-şi deplasarea către incendiu. Menţionăm că au fost înştiinţate organele competente în astfel de situaţii, a precizat ISU Dolj.

În urma incendiului, un bărbat a murit

În momentul ajungerii echipelor de intervenţie în localitatea Gogoşu din judeţul Dolj, incendiul se manifesta la o casă, iar în interior a fost găsit mort un bărbat. 

Pompierii au reuşit să stingă incendiului şi au stabilit că focul a pornit de la un reşou folosit pentru gătit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O maşină de pompieri din Dolj, implicată într-un accident în timp ce se deplasa la un incendiu, în care un bărbat a murit