Antena Meniu Search
x

Video O mașină hibrid s-a aprins ca o torță într-un garaj din Timiș. Flăcările s-au exits și la o clădire apropiată. De la ce a pornit incendiul

O mașină hibrid a luat foc într-un garaj din comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Flăcările s-au exits și la o clădire din apropiere, iar la fața locului au fost nevoite să intervină mai multe echipaje de pompieri.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 11:34

Vezi și

Potrivit ISU Timiș, pompierii au fost solicitați să intervină miercuri, la ora 02:25, pentru stingerea unui incendiu produs la un garaj. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 cu patru autospeciale de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD.

Focul a pornit după un scurtcircuit produs la instalaţia electrică

Pompierii au constatat că incendiul „se manifesta cu ardere generalizată la un autoturism hibrid, aflat în interior, cu propagare la o încăpere alăturată, pe o suprafață totală de aproximativ 60 mp”. Nu s-au înregistrat victime, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit după un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » O mașină hibrid s-a aprins ca o torță într-un garaj din Timiș. Flăcările s-au exits și la o clădire apropiată. De la ce a pornit incendiul