Antena Meniu Search
x

Video O mașină intrată în depășire a spulberat două tinere, pe marginea unui drum din Vaslui. Șoferul nu le-ar fi văzut din cauza întunericului

O adolescentă de 14 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovită în plin de o maşină, seara trecută, pe DN 15 D, în judeţul Vaslui. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!      

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 09:14

Vezi și

Fata se afla pe marginea drumului, împreună cu o prietenă de 19 ani, când şoferul a intrat în depăşire, iar din cauza întunericului nu le-a observat pe cele două.

Adolescente spulberate pe marginea drumului, în Valsui 

Impactul a fost atât de puternic încât parbrizul maşinii s-a făcut bucăţi.

Medicii din ambulanţe care se întorceau de la un alt caz au oprit şi le-au acordat victimelor primul-ajutor. Adolescenta de 14 ani a fost preluată în stare de semi-inconştienţă, cu multiple plăgi și traumatisme craniene, şi a fost dusă la Spitalul de Copii din Iaşi. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O mașină intrată în depășire a spulberat două tinere, pe marginea unui drum din Vaslui. Șoferul nu le-ar fi văzut din cauza întunericului