Antena Meniu Search
x

Foto O maşină s-a făcut praf în judeţul Vâlcea, după ce s-a lovit grav de un autocar care transporta 21 de persoane. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat

O maşină s-a lovit grav de un autocar care transporta 21 de persoane, azi-noapte, în judeţul Vâlcea, pe DN7. În urma accidentului, un tânăr, şoferul autoturismului, a rămas încarcerat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat ulterior la UPU Sibiu. Un medic din Hunedoara, aflat în timpul liber, i-a acordat tânărului de 24 de ani primul ajutor. Dintre cei 21 de pasageri ai autocarului, doar o persoană a necesitat îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 09:05

O maşină s-a făcut praf în judeţul Vâlcea, după ce s-a lovit grav de un autocar care transporta 21 de persoane
O maşină s-a făcut praf în judeţul Vâlcea, după ce s-a lovit grav de un autocar care transporta 21 de persoane

Accidentul rutier s-a produs pe DN7, pe raza localității Tuţuleşti, între un autoturism și un autocar care transporta 21 de persoane la bord, a transmis ISU Vâlcea.

La fața locului, s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism, un tânăr de 24 de ani.

Victima a fost transportată la UPU Sibiu

Autorităţile au efectuat manevre de descarcerare pentru salvarea acestuia. La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, victima aflată în comă a fost extrasă din autoturism şi i s-au acordat îngrijiri medicale, de către paramedicii SMURD şi un medic din Hunedoara, aflat în trafic și ulterior de către personalul medical sosit la locul intervenţiei. La scurt timp, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singura persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O maşină s-a făcut praf în judeţul Vâlcea, după ce s-a lovit grav de un autocar care transporta 21 de persoane. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat