Antena Meniu Search
x

Foto O mașină s-a răsturnat în centrul Capitalei, după ce a intrat în coliziune cu un Uber. Șoferul din mașina de ridesharing a ajuns la spital

Accident în centrul Capitalei. Două mașini, dintre care un Uber, s-au izbit, iar în urma impactului una dintre ele s-a răsturnat pe o parte. Incidentul rutier a avut loc în zona intersecției dintre bulevardul Dimitrie Cantemir și Bibescu Vodă din București, aproape de ora 18.00.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 21:45

Șoferii au fost răniți ușor, însă cel din Uber a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Ce spun polițiștii

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de miercuri, 20 Decembrie 2023, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din municipiul București.

Din primele informații, în jurul orei 17:57, în zona intersecției dintre Dimitrie Cantemir și Bibescu Vodă din București, a avut loc un accident rutier grav implicând două autovehicule, dintre care unul s-a răsturnat răsturnat pe o parte.

Accidentul a determinat restricționarea traficului de pe Splaiul Independenței spre Bd. Mărășești. Autoritățile au intervenit rapid pentru gestionarea situației și restabilirea circulației în zonă.O victimă rănită ușor din auto care nu s-a răsturnat a fost transportată la spital. Conducătorii auto au fost supuși testelor de alcoolemie, iar rezultatele au indicat absența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O mașină s-a răsturnat în centrul Capitalei, după ce a intrat în coliziune cu un Uber. Șoferul din mașina de ridesharing a ajuns la spital