Antena Meniu Search
x

Foto O maşină şi o autoplatformă s-au izbit pe A3, în drum spre Ploieşti. Două persoane, în comă. În autoturism se afla şi un copil de 4 ani

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică după-amiază, la kilometrul 63 al autostrăzii A3, pe sensul Bucureşti-Ploieşti. Potrivit ISU Prahova, cinci persoane au fost implicate în accidentul grav, în care un autoturism şi o autoplatformă au intrat în coliziune. Două dintre persoane sunt inconştiente. În mașină se afla și un copil în vârstă de 4 ani, care prezintă doar escoriații. Victimele au fost transportate la UPU Ploieşti şi la un spital din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 15:37

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un autoturism şi o autoplatformă au intrat în coliziune, iar două dintre cele cinci persoane implicate sunt inconştiente.

La locul accidentului intervin o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă şi două ambulanţe SAJ. În sprijinul acestora intervine şi elicopterul SMURD, precizează sursa citată.

Potrivit ISU Prahova, printre victime se numără un copil de 4 ani, conștient, care a fost transportat de echipajul SAJ la UPU Ploiești. Un bărbat de 26 de ani, conştient, şi o femeie de 32 de ani, în comă, au fost transportaţi tot la UPU Ploieşti. La un spital din Bucureşti a ajuns o a patra victimă, o femeie în vârstă de 27 de ani, în comă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O maşină şi o autoplatformă s-au izbit pe A3, în drum spre Ploieşti. Două persoane, în comă. În autoturism se afla şi un copil de 4 ani