Antena Meniu Search
x

O nouă tragedie pe calea ferată! Doi oameni au fost CĂLCAȚI DE TREN în stația din Lugoj - VIDEO

Un bărbat a murit, iar soția sa a fost grav rănită într-un accident de tren care a avut loc astăzi, în zona staţiei Lugoj, trafcul feroviar între Timişoara şi Caransebeş fiind întrerupt.

Un bărbat a murit, iar soția sa a fost grav rănită într-un accident de tren care a avut loc astăzi, în zona staţiei Lugoj, trafcul feroviar între Timişoara şi Caransebeş fiind întrerupt.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident feroviar (trenul 80450 Timişoara – Caransebeş a accidentat două persoane în zona staţiei CF Lugoj, la o trecere pietonală improvizată), circulaţia trenurilor pe magistrala 900 este întreruptă între Lugoj şi Caransebeş, la kilometrul 515+175.

Potrivit primelor informații, una dintre cele două persoane accidentate a suferit leziuni foarte grave.

Martorii au povestit pentru lugojinfo.ro că cele două persoane lovite de tren sunt doi soți. Femeia i-ar fi spus soțului că nu poate traversa în grabă linia de cale ferată pentru că se mișcă greu, însă bărbatul a insistat. În timp ce traversau, femeia s-a împiedicat și a căzut pe calea ferată, iar soțul ei a încercat să o ajute. Speriați de trenul care venea cu viteză, cei doi nu au putut să se salveze din calea acestuia.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, bărbatul a fost prins sub roțile trenului și a murit pe loc, în timp ce femeia a fost târâtă câțiva metri, suferind mai multe leziuni grave. Ea a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O nouă tragedie pe calea ferată! Doi oameni au fost CĂLCAȚI DE TREN în stația din Lugoj - VIDEO