Socrul tinerei însărcinate care şi-a ucis cele trei fetiţe a apărut la sediul IML după câteva ore în care a dispărut cu banii de la primărie!

Publicat: 18.08.2017, 15:18.
Actualizat: 18.08.2017, 16:04

Socrul tinerei însărcinate care s-a aruncat în faţa unui tren împreună cu cele trei fetiţe a fugit după ce a încasat un ajutor de înmormântare în valoare de 15.000 de lei de la Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Socrul tinerei însărcinate care s-a aruncat în faţa unui tren împreună cu cele trei fetiţe a dispărut după ce a încasat un ajutor de înmormântare în valoare de 15.000 de lei de la Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Primăria Sectorului 5 a decis să ofere familiei celor trei fetiţe care au fost ucise de propria mamă un ajutor de urgenţă în cuantum de 15.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

În această dimineaţă, bărbatul s-a dus la primărie pentru a ridica banii şi de atunci s-a făcut nevăzut. Bărbatul nu a ajuns nici la Institutul de Medicină Legală şi nici acasă, iar rudele nu au cum să ridice trupurile neînsufleţite pentru că... nu au haine.

Citește și:

UPDATE. După câteva ore în care a dispărut şi nu a răspuns la telefon, socrul tinerei a ajuns la sediul IML pentru a ridica, alături de familie, trupurile neînsufleţite ale celor trei copii şi ale tinerei de 30 de ani.

RECOMANDARE - Primele imagini cu femeia însărcinată care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fiice: 'Era grav bolnavă! Se dădea cu capul de gard!'

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.