Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O nouă victimă agresată sexual de profesorul de la Colegiul Sf. Sava. Abuzul a avut loc în dormitor, în timpul orei de meditații

Profesorul de la renumitul Colegiu "Sf. Sava", acuzat că a violat minori, ar putea ajunge din nou după gratii. Ancheta procurorilor devine din ce în ce mai amplă, iar noi presupuse fapte și victime ies la suprafață. Ororile abia descoperite ar fi avut loc în urmă cu cinci ani. 

de Bogdan Dinu

la 12.09.2024 , 19:40

Vorbim, de această dată, de un minor de 14 ani. Faptele ar fi avut loc în luna februarie a anului 2019, în două zile diferite.

O nouă victimă

Datele procurorilor arată că profesorul de la Sava l-ar fi luat pe elevul aflat la meditații în dormitor, pentru că lecțiile aveau loc în apartamentul său personal. Acolo, bărbatul de 51 de ani l-ar fi agresat sexual pe minor.

Vezi și

La finalul lunii iulie, profesorul a fost plasat sub control judiciar, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare. Rămâne de văzut care va fi decizia magistraților de această dată.

Imediat după ce a fost lăsat sub control judiciar, profesorul de economie a încercat să se sinucidă. A fost, însă, salvat la timp de medici.

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O nouă victimă agresată sexual de profesorul de la Colegiul Sf. Sava. Abuzul a avut loc în dormitor, în timpul orei de meditații