Antena Meniu Search
x

Video "O omorâi pe Mariana!" Şi-a ucis cu sălbăticie iubita după o ceartă. Bărbatul urma un tratament psihiatric, dar nu îşi luase pastilele de trei zile

Sfârşit cumplit pentru contabila unei primării din Gorj. Femeia a fost înjunghiată de partenerul său, pe care l-a cunoscut pe internet în urmă cu câţiva ani. Nimic nu prevestea tragedia. Rudele şi vecinii spun că nu s-au certat niciodată. Până ieri, când, într-un moment de furie, bărbatul i-a luat viaţa într-un mod care i-a şocat până şi pe anchetatori.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.07.2023, 17:40

Vezi și

Mariana avea 57 de ani şi era contabilă la primăria din localitatea Baia de Fier de aproape 20 de ani. Acum patru ani, femeia şi-a cunoscut iubitul pe internet. Bărbatul, cu doi ani mai tânăr, este din Argeş şi s-a mutat la ea, în Gorj. Apropiaţii spun că nu au avut niciun confict ieri.

"O omorâi pe Mariana!" 

Mihail Ratcu, verişorul victimei: Era un ciudat, aşa..Nu vorbea, retras, nu era să socializeze, să dialogheze. Ea a încuiat uşile prin spate. Probabil i-a pus în vedere: Plec la mama, la Bălceşti, când vin să nu te mai găsesc aici şi el a luat cuţitul. În spate, la bucătărie, acolo a ucis-o. El a vrut s-o omoare cu orice preţ.

Moartea violentă a femeii i-a şocat până şi pe anchetatorii care au ajuns la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: Suspectul a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, au fost numărate 16 lovituri, victimei în zone vitale, cu putere, leziunile produse au condus la decesul acesteia.

Diana Speretoiu, reporter Observator: După ce a comis crima, bărbatul a ieşit din casă şi a mers la vecini, peste drum. Le-a mărturisit ce a făcut, apoi chiar el a sunat la 112.

Vecină: A spus: O omorâi pe Mariana! Nu pot să cred, nu pot să cred că e adevărat. E ceva de groază! Nu l-am auzit certându-se, să ridice tonul nici la ea şi nici ea la el.

Altă vecină: Era bună, îi dădeam mătură, îmi dădea mâncare şi un bănuţ.

Apropiaţii femeii spun că bărbatul ar fi avut probleme psihice, însă nu şi-a mai luat tratamentul de trei zile. 

Nelu Buzetoiu, coleg: Mi se părea un băiat cumsecade.

Ce s-a întâmplat?

- Probabil boala l-a dărâmat. Am înţeles că nu a luat pastilele şi o fi avut o mică altercaţie şi din aia a dat cu cuţitul. 

Vecin: Foarte cumsecade, foarte muncitor, nu avea niciun viciu, nu fuma, nu bea nici cafea, nu înţeleg ce s-a putut întâmpla cu el.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice amănunţite. Dacă specialiştii constată că a avut discernământ, riscă să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "O omorâi pe Mariana!" Şi-a ucis cu sălbăticie iubita după o ceartă. Bărbatul urma un tratament psihiatric, dar nu îşi luase pastilele de trei zile