Antena Meniu Search
x

O persoană din Alba a suferit arsuri pe 40% din corp, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O persoană a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la o casă dintr-un sat din Munţii Apuseni. Flăcările au afectat şi două camere ale locuinţei şi bunurile materiale aflate în acestea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 18:20

Incendiu Aiud
ISU a intervenit sâmbătă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu - Profimedia

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit sâmbătă cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul După Deal, comuna Ponor.

"La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta în interiorul locuinţei. Au fost afectate două camere ale locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, şi bunuri materiale aflate în acestea. Totodată, a fost preluată de către echipajul SMURD o victimă cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alexandru Crişan.

Victima va fi transportată la UPU Alba Iulia. "Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca: efect termic la materiale combustibile inflamabile", a precizat reprezentantul ISU Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O persoană din Alba a suferit arsuri pe 40% din corp, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări