Antena Meniu Search
x

O persoană, dată dispărută după ce barca în care se afla s-a răsturnat în lacul Colibiţa. Ceilalţi doi oameni cu care era s-au salvat

Trei oameni s-au răsturnat cu barca în lacul Colibiţa, sâmbătă după-amiaza. Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud şi scafandrii au intervenit, iar primele date de la faţa locului arată că două dintre persoane s-au salvat, a treia fiind dispărută, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 17:30

Căzut în apă
Intervenţie a salvatorilor ISU după ce o barcă în care se aflau trei persoane s-a răsturnat - Facebook / Lacul Colibița

Incidentul a avut loc pe lacul Colibiţa din Bistriţa Năsăud. Primele date de la faţa locului indică faptul că două dintre cele trei persoane aflate în barcă au reuşit să se salveze şi au ieşit singure din apă. O treia persoană ar fi dispărut în apele lacului.

La ora transmiterii acestei ştiri intervin scafandrii, dar şi pompierii militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bârgăului, cu un echipaj de pompieri cu barca, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O persoană, dată dispărută după ce barca în care se afla s-a răsturnat în lacul Colibiţa. Ceilalţi doi oameni cu care era s-au salvat