Antena Meniu Search
x

Video O profesoară din Cluj va primi daune de 30.000 de lei, după ce doi elevi au insultat-o online. Femeia a câştigat după cinci ani de procese

O profesoară din Cluj-Napoca, insultată online de doi elevi, va primi daune de 30.000 de lei. A dat în judecată familiile acestora şi a câştigat după cinci ani de procese.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.11.2023, 19:41

Vezi și

Profesoara din Cluj-Napoca a cerut banii ca despăgubiri pentru că numele şi reputaţia ei au fost pătate. În plus, consideră că scandalul i-a afectat viaţa privată, demnitatea şi autoritatea profesională.

Femeia, despăgubită cu 30.000 de lei după ce a fost insultată

În 2019, doi elevi, unul de 12, altul de 13 ani, au pus la cale un plan diabolic. Unul dintre ei a modificat o poză a profesoarei, astfel încât aceasta să semene cu un animal. A distribuit apoi imaginea pe grupul de Whats App al clasei.

Alt coleg a făcut un cont pe Facebook cu numele profesoarei şi imaginile de pe Whats App. Părinţii elevilor susţin că totul a fost o glumă copilărească. Judecătorii nu au acceptat explicaţia şi i-au obligat să plătească daune de 30.000 de lei, oricum mai mici decât ceruse profesoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O profesoară din Cluj va primi daune de 30.000 de lei, după ce doi elevi au insultat-o online. Femeia a câştigat după cinci ani de procese