Antena Meniu Search
x

O româncă de 23 de ani este cea mai tânără şoferiţă de TIR din Europa: 'De atunci m-am îndrăgostit efectiv' - GALERIE FOTO

O româncă în vârstă de numai 23 de ani este cea mai tânără şoferiţă de TIR din Europa. Astăzi, tânăra şi-a anunţat colegii români care lucrează pe comunitate că a primit prima cursă cu un autotren de 20 de tone.

O româncă în vârstă de numai 23 de ani este cea mai tânără şoferiţă de TIR din Europa.

Astăzi, tânăra şi-a anunţat colegii români care lucrează pe comunitate că a primit prima cursă cu un autotren de 20 de tone.

Georgiana a ţinut să împărtăşească noua sa experienţă cu toate şoferiţele de TIR din România, pe Facebook, pe grupul Şoferiţe de TIR.

Potrivit postării, tânăra de 23 de ani a fost ajutată chiar de soţul ei care este şofer de TIR şi care străbate Europa în lung şi-n lat. 

"Va spun bine v.am gasit pentru ca este prima mea cursa! Am 23 de ani si m-am alaturat sotului meu pe camion ( pe comunitate)!! Mi-a placut la nebunie aceasta meserie! Mereu ii spuneam sotului sa merg si eu cu el, ma lua cand avea ocazia! Jos palaria pentru fiecare femeie in parte care a avut si are curajul sa-si lase unele dintre voi copii aksa si sa merga sa colinde lumea in lung si in lat! RESPECT!!!", a scris tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O româncă de 23 de ani este cea mai tânără şoferiţă de TIR din Europa: 'De atunci m-am îndrăgostit efectiv' - GALERIE FOTO