Antena Meniu Search
x

Foto O şoferiţă a virat brusc şi a izbit un microbuz cu pasageri aflat în depăşire. Opt răniţi în accidentul din Timiş

Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, vineri, în apropiere de Timişoara, pe DN6, pe sensul de mers spre localitatea Biled. O femeie aflată la volanul unei maşini a virat brusc la stânga, în timp ce au autoutilitară se afla în depăşire regulamentară. Poliţiştii au deschis dosar penal.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 18:14

Accident cu opt răniţi în Timiş
Accident cu opt răniţi în Timiş

Opt persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz, în Timiș. O femeie, în vârstă de 42 de ani, aflată la volanul unei mașini, a virat la stânga, pe DN 6, în localitatea Becicherecu Mic, moment în care a lovit un microbuz condus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care circula în același sens de mers și era în depășire.

Accident cu 8 răniţi în Timiş

În urma impactului, opt persoane au fost rănite, respectiv femeia aflată la volanul mașinii, șoferul microbuzului și 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 și 54 de ani. Persoanele rănite au ajuns la spital.

”O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timişoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în acelaşi sens de mers şi era angajat în efectuarea unei depăşiri regulamentare.În urma evenimentului au rezultat 8 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum şi conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani şi 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 şi 54 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, conform IPJ Timiș. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a virat brusc şi a izbit un microbuz cu pasageri aflat în depăşire. Opt răniţi în accidentul din Timiş