Antena Meniu Search
x

Galerie foto O şoferiţă de 53 de ani s-a înfipt cu maşina într-un gard, după ce un cal i-a sărit în faţă, în Argeş. Autovehiculul a rămas suspendat

O şoferiţă din Argeş a lovit un cal lăsat liber, care îi ieşise în faţă şi s-a înfipt cu maşina într-un gard. În urma impactului, animalul a murit, iar autovehiculul a rămas suspendat, femeia suferind răni grave, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 11:11

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 731, în zona comunei Coşeşti din judeţul Argeş. 

Maşina a rămas suspendată

Primele verificări făcute de poliţiştii rutieri arată că o femeie de 53 de ani, din localitatea Pietroşani, care conducea un autoturism circulând din direcţia Domneşti spre Piscani, a lovit un cal aflat pe partea carosabilă, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, maşina izbindu-se de gardul unui imobil.

"În urma coliziunii, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. Din păcate, în urma impactului, cabalina a decedat", informează Poliţia Argeş.

Animalul care a intrat pe şosea era lăsat liber, precizează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O şoferiţă de 53 de ani s-a înfipt cu maşina într-un gard, după ce un cal i-a sărit în faţă, în Argeş. Autovehiculul a rămas suspendat