Antena Meniu Search
x

TRAUMĂ pe viaţă! O studentă a fost VIOLATĂ cu sălbăticie pe aleea de lângă căminul în care stătea. Nimeni nu i-a sărit în ajutor!

O studentă a fost violată cu sălbăticie de un bărbat, pe o alee din apropierea unui compelx studenţesc din Cluj Napoca.

Întâmplare şocantă în apropiera unui complex studenţesc din Cluj Napoca. O studentă a fost violată cu sălbăticie de un bărbat, pe o alee din apropierea căminului în care e cazată, scrie clujust.to

Locul este unul intens circulat, alee făcând legătura dintre căminele studenţeşti şi centrul oraşului, fiind traversat de mii de studenţi, în fiecare zi. Cu toate astea, la momentul respectiv nu se afla nimeni în jur, să îi sară tinerei în ajutor. 

Incidentul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 octombrie, în jurul orei 3, atunci când un tânăr a urmărit-o pe studenta în vârstă de 20 de ani și când aceasta a ajuns pe alee „a strâns-o de gât, a trântit-o la pământ, imobilizând-o la nivelul solului și împotriva voinței sale a întreținut cu ea acte sexuale”, se arată în cuprinsul ordonanței procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

Autoritățile l-au reținut pe suspectul Robert Adrian Mayer, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TRAUMĂ pe viaţă! O studentă a fost VIOLATĂ cu sălbăticie pe aleea de lângă căminul în care stătea. Nimeni nu i-a sărit în ajutor!