Antena Meniu Search
x

Imaginile avalanşei din Munţii Vrancei, unde o tânără a murit. Zăpada a aruncat-o în apa îngheţată a unui râu

Căderea de zăpadă a îngropat-o pe femeie şi a aruncat-o, peste mal, în albia râului Tişiţa. În apa îngheţată, sub nămeţi, turista n-a mai avut nicio şansă.

Vezi și

Căderea de zăpadă a îngropat-o pe femeie şi a aruncat-o, peste mal, în albia râului Tişiţa. În apa îngheţată, sub nămeţi, turista n-a mai avut nicio şansă de supravieţuire. A fost găsită de salvatori după aproximativ două ore, iar medicii au resuscitat-o zeci de minute. Însă nu i-au putut reda pulsul.

Odată cu ea, avalanşa a luat alţi doi turişti, un bărbat şi o femeie. Doar că ei au avut noroc să rămână la suprafaţa valului de zăpadă şi au fost salvaţi imediat. Cei trei făceau parte dintr-un grup de 30 de turişti care erau în Cheile Tişiţei, într-o drumeţie organizată de o asociaţie din Bucureşti.

Salvamontiştii avertizează că în această perioadă riscul de avalanşă este maxim. Inclusiv în Argeş, au fost înregistrate astăzi patru astfel de căderi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Imaginile avalanşei din Munţii Vrancei, unde o tânără a murit. Zăpada a aruncat-o în apa îngheţată a unui râu