Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără de 19 ani a lovit autospeciala Poliţiei, într-o intersecţie din Suceava. Un agent şi un bărbat arestat, răniţi uşor

O autospecială de poliţie a fost lovită, duminică, de o maşină condusă de o tânără de 19 ani, într-o intersecţie din municipiul Suceava. Un poliţist şi o persoană arestată pe care o transporta au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 15:27

- Shutterstock

”În cursul acestei zile, în jurul orei 13:10, într-o intersecţie de pe rază municipiului Suceava a avut loc un eveniment rutier cu implicarea unei autospeciale de poliţie. S-a stabilit că autospecială de poliţie era condusă de către un agent de poliţie din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă IPJ Suceava. Pe locul din dreapta faţă de află un alt agent din cadrul aceleiaşi structuri”, a transmis, duminică, IPJ Suceava.

Şoferiţa nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie

Sursa citată de news.ro a precizat că autospecială transporta două persoane private de libertate, aflate în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă IPJ Bistriţa Năsăud şi care au fost transportate la sediul unităţii de parchet pentru o serie de activităţi judiciare.

Articolul continuă după reclamă

”În jurul orei 13:00, cele două persoane private de libertate au fost preluate de către echipajul din cadrul CRAP IPJ Suceava pentru a fi transportate înapoi la Bistriţa Năsăud. Într-o intersecţie care face accesul spre parcarea unui hipermarket de la periferia municipiului Suceava, o tânără şoferiţă de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate autospecialei care se deplasa în regim prioritar cu utilizarea semnalelor acustice şi luminoase, întrând în coliziune cu autospecială. În urmă evenimentului a rezultat rănirea uşoară a agentului de poliţie care conducea autospecială şi a unui bărbat arestat preventiv transportat în autospecială”, a mai precizat Poliţia.

Cei doi au fost transportaţi la unitate medicală. Atât şoferiţa cât şi agentul care conducea autospecială au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, fiind recoltate şi probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele producerii evenimentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O tânără de 19 ani a lovit autospeciala Poliţiei, într-o intersecţie din Suceava. Un agent şi un bărbat arestat, răniţi uşor