Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 20 de ani s-a jucat cu moartea după ce a urcat pe un tren şi s-a electrocutat, în Cluj. A fost găsită semiconştientă

În Ziua Internaţională fără selfiuri, o tragedie a avut loc în gara din Cluj-Napoca. Doi tineri de 20 şi 24 de ani s-au urcat pe un vagon dezafectat, să facă poze. Fata s-a electrocutat însă. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 13:45

Vezi și

Fata se află la spital în stare severă cu arsuri pe o mare parte a corpului. Îşi făceau poze spun poliţiştii, dar fata se urcase pe vagon.

„Un echipaj SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, au fost solicitate pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere, în vârstă de aproximativ 20 de ani, care s-a electrocutat pe o garnitură de tren garată în apropiere de Gara Cluj-Napoca. Echipajele operative s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au găsit tânăra căzută pe peron, în stare de semiconstiență și cu o mare parte din corp afectată de arsuri. Aceasta a primit asistență medicală de la echipajul SMURD, după care a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, potrivit ISU Cluj.

Un alt tânăr a scăpat teafăr

Alături de fată a fost şi un tânăr de 24 de ani care însă nu a fost electrocutat.

"La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.50, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că doi tineri din municipiul Brașov, în vârstă de 20 și 24 de ani, ar fi fost accidentați în timp ce se aflau urcati pe o garnitură de tren aflatã în gara din municipiul Cluj-Napoca. Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior tânăra fiind transportată de urgentã la o unitate medicală. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din  culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurãrile evenimentului", transmite IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O tânără de 20 de ani s-a jucat cu moartea după ce a urcat pe un tren şi s-a electrocutat, în Cluj. A fost găsită semiconştientă