Antena Meniu Search
x

Foto O tânără şi un copilaş de 1 an au ajuns la spital, după ce şoferul unei maşini ar fi adormit la volan şi a intrat într-un camion, în Cluj

O tânără şi un copil au ajuns la spital, după ce şoferul de 21 de ani al unei maşini a pierdut controlul şi s-a ciocnit frontal cu un camion, în zona localităţii Ghirişu Român, Cluj.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 11:20

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe raza localităţii Ghirişu Român. La faţa locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Mociu, alături de o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, ISU Cluj.

Şoferul de 21 de ani ar fi adormit la volan, relatează Cluj24.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion, rezultând trei victime. ”Din fericire, niciuna nu era încarcerată. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat, o femeie şi un minor”, a mai transmis sursa citată. 

„În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani și a unui minor de 1 an, aflați în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă”, au precizat polițiștii. Victimele au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O tânără şi un copilaş de 1 an au ajuns la spital, după ce şoferul unei maşini ar fi adormit la volan şi a intrat într-un camion, în Cluj