Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O urnă de vot a cauzat un accident între două maşini pe o şosea din Timiş. Cutia a căzut din camioneta unui bărbat şi s-a oprit pe carosabil

O urnă de vot a căzut dintr-o autoutilitară, în timpul transportului, pe DN59A, în județul Timiș, și a provocat un accident.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 12:49

În camionetă se aflau alte 4 urne de vot - tion.ro

Potrivit IPJ Timiș, accidentul a fost sesizat luni la 112 și a avut loc pe DN59A, pe raza comunei Săcălaz.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi condus o autoutilitară pe DN 59A ce transporta în benă 5 urne de vot către secția de votare Beregsău Mare, iar la un moment dat, din cauza faptului că acestea nu ar fi fost asigurate corespunzător, una dintre urne ar fi căzut din bena pe partea carosabilă.

Doi bărbaţi amendaţi

Articolul continuă după reclamă

În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 33 de ani ce conducea un autoturism dinspre municipiul Timișoara înspre orașul Jimbolia ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, ce circula în spatele autoutilitarei condusă de către bărbatul de 50 de ani.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii, iar bărbatul în vârstă de 33 de ani, conform aceluiași act normativ, pentru nepăstrarea distanței regulamentare față de autoturismul din fața sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O urnă de vot a cauzat un accident între două maşini pe o şosea din Timiş. Cutia a căzut din camioneta unui bărbat şi s-a oprit pe carosabil