Antena Meniu Search
x

Video Oamenii dintr-o comună din Suceava vor să-şi asfalteze singuri drumul, sătui să-şi strice maşinile

Sătui să-şi strice maşinile prin gropi, locuitorii unei comune din Suceava au decis să pună mână de la mână şi să asfalteze şoseaua... pe banii lor. Teoretic, strada ar fi trebuit asfaltată odată cu începerea lucrărilor la drumul strategic Suceava-Iaşi. Contractul a fost însă reziliat, iar în urma lui, drumul a rămaş în şantier.

de Angela Bertea

la 01.08.2022, 18:26

Vezi și

Localnicii s-au mobilizat şi au cerut sprijinul Primăriei şi autorităţile locale pentru a găsi o modalitate prin care drumul să fie reparat. Însă, autorităţile locale nu pot interveni pentru că este vorba despre un drum judeţean, un drum aflat în proces de reabilitare de ceva timp. Nu se ştie când va finalizată lucrarea pentru că cel care trebuia să construiască drumul a reziliat contractul. Aşa că oamenii s-au gândit să asfalteze singuri două porţiuni pe care ei le consideră critice: una de 100 de metri şi alta de aproximativ 20-30 de metri.

Oamenii spun că s-au săturat să-şi repare maşinile, aşa că mai bine plătesc câteva sute de euro pentru a asfalta cele două porţiuni. Vorbim despre o asfaltare provizorie până când lucrările oficiale vor fi reluate. Oamenii spun că iau în calcul şi un protest pentru a atrage atenţia asupra stării drumului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Oamenii dintr-o comună din Suceava vor să-şi asfalteze singuri drumul, sătui să-şi strice maşinile