Antena Meniu Search
x

Oana Pellea, mesaj dur către clasa politică: "Votul meu a fost trădat și batjocorit de catre domnul Iohannis și de către cei de la putere"

Actriţa Oana Pellea a transmis un mesaj puternic adresat clasei politice din România.

De Redactia Observator la 17.11.2021, 09:39
Oana Pellea, mesaj dur către clasa politică: "Votul meu a fost trădat și batjocorit de catre domnul Iohannis și de către cei de la putere"

Oana Pellea spune că este dezamăgită de modul în care se comportă autorităţile în ultima perioadă şi afirmă că votul său de încredere "a fost trădat şi batjocorit de Klaus Iohannis şi de către cei de la putere". Actriţa a postat pe contul său de Facebook un amplu mesaj în care arată cât de dezamăgită este de clasa politică din România.

"Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere. Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…

Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară. M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată. Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât. Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave", a fost mesajul postat de actriţă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Oana Pellea, mesaj dur către clasa politică: "Votul meu a fost trădat și batjocorit de catre domnul Iohannis și de către cei de la putere"