Antena Meniu Search
x

Actriţa Oana Pellea, infectată cu Covid-19: "Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi!"

Actriţa Oana Pellea a anunţat în urmă cu scurt timp că a fost infectată cu virusul Sars-Cov 2. Era așteptată să urce pe scenă pe data de 10 octombrie, dar în urmă cu o săptămână a decis să se autoizoleze, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană pozitivă Covid-19, în ciuda faptului că este vaccinată cu ambele doze.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.10.2021, 20:58

Oana Pellea
Actriţa Oana Pellea a anunţat că este infectată cu Covid-19 - Hepta

Oana Pellea trebuia să apară în spectacolul "Scaunele" din data de 10 octombrie, la Teatrul Bulandra. În urmă cu o săptămână însă şi-a anunţat însă fanii că a decis să nu mai urce pe scenă şi să se izoleze timp de 7 zile, după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă Covid-19. Îngrijorările actriţei s-au adeverit însă, aceasta postând un mesaj pe Facebook în care şi-a anunţat fanii că şi rezultatul testului său este pozitiv.

"Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presă a scris: 'Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat'. 

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin!

Voi rămâne în izolarea impusă de lege.

Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!

Sănătate tuturor!

Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat", este mesajul postat de actriţa Oana Pellea pe contul ei de Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Actriţa Oana Pellea, infectată cu Covid-19: "Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi!"