Antena Meniu Search
x

Observatorul scrie cea mai lungă scrisoare pentru mamele din România

Anul acesta de 8 Martie Observatorul Antenei 1 continua campania “Infinit pentru mama”

Anul acesta de 8 Martie Observatorul Antenei 1 continua campania “Infinit pentru mama”

Pentru o singura persoana din lume suntem copii indiferent de varsta. De Ziua Femeii, Observator isi propune sa dedice mamelor din Romania cea mai lunga scrisoare. Proiectul se va desfasura in peste 40 de scoli din capitala unde elevii vor scrie sau vor desena cateva ganduri pentru mamele lor. Duminica, 8 martie, incepand cu ora 11:00, toate scrisorile vor fi reunite in curtea Colegiului National “I.L Caragiale”.

Cu ocazia acestui eveniment, copiii vor adopta o “Proclamatie pentru Mama”, in care vor sustine drepturile femeilor/mamelor, dar si dreptul lor la educatie. Proclamatia va fi conceputa, redactata si votata de elevii participanti la acest eveniment.

Cea mai lunga scrisoare pentru mamele din Romania va putea fi redactata si in on-line. Utilizatorii de Facebook pot posta o fotografie sau un mesaj pentru mamele lor folosind hastagul #infinitpentrumama. Toate aceste postari vor fi imprimate si adaugate celei mai lungi scrisori pentru mame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Observatorul scrie cea mai lungă scrisoare pentru mamele din România