Antena Meniu Search
x

Octavia, copilot de nădejde!

 Pentru Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special, difuzat de Antena 1 în fiecare seară, de la ora 20.00, condusul reprezintă maxima ei relaxare.

“Mama îmi spune că m-am născut în maşină şi nu la maternitate”. Conduce de la 18 ani pe distanţe apreciabile, însă întotdeauna prudent, respectând regulile de circulaţie. Pradă vitezelor nebune se lasă doar când e pe mâna specialiştilor cum a fost şi vinerea trecută, când, la invitatia campionului de raliu, Alex Filip, Octavia a participat la o adevărată cursă de maşini.

“Am fost la Râşnov unde campionul Alex Filip făcea teste cu maşina pentru urmatoarea etapă a campionatului European din Cehia.Încă nu pot să spun dacă mi-a plăcut sau nu plimbarea. La început, când m-am urcat în maşină, am avut un mic atac de panică. Simţeam casca prea mică. De îndată ce mi-a dat Alex alta, mi-am revenit. Nu mă aşteptam să am emotii, pentru că în urma cu un an am condus o astfel de maşina. Ce-i drept pe pista aeroportului Băneasa, unde nu erau nici curbe, nici copaci, nici pante! Cert e ca am cam uitat cum mă cheamă. La finalul cursei, am avut nevoie de minute bune să imi revin. M-am ales cu febră musculară din cauza frânelor pe care le-am pus din dreapta”, încheie prezentatoarea.

Imagini inedite de la această cursă, dar şi cum s-a descurcat, de fapt, Octavia, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, de la ora 20.00, în cadrul Observatorului special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Octavia, copilot de nădejde!