Antena Meniu Search
x

Video Octavian Berceanu a publicat imagini cu un incendiu uriaș la Sărulești, la un centru de dezmembrări: "Zeci de milioane de euro anual pentru mafie"

Fostul comisar general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a publicat vineri seara imagini cu un incendiu despre care afirmă că are loc în Săruleşti, la un centru de dezmembrări auto. În imagini se văd coloane imense de fum.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 21:45

incendiu la un centru de dezmembrări din Sărulești
Octavian Berceanu a publicat imagini cu un incendiu uriaș la Sărulești, la un centru de dezmembrări: "Zeci de milioane de euro anual pentru mafie" - Facebook / Octavian Berceanu

”Arde în timp ce vezi postarea asta şi cu căderea serii altele se vor aprinde în Sinteşti, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ştefăneşti, Bolintin (...) Arde acum in Săruleşti, unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe Autostrada A2, chiar şi din biroul preşedintelui Senatului, cu un binoclu performant”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Octavian Berceanu, publicând imagini de la incendiu.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce se dau foc la deșeuri în apropierea Capitalei

Pe acelaşi subiect

Berceanu afirmă că ” focul este mijlocul prin care o întreaga structură de crimă organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România”.  

”Focul, folosit pentru ars deşeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia şi mii de decese din cele 29.000 cauzate de poluare anual, la nivel naţional”, a mai scri Berceanu.  

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Octavian Berceanu a publicat imagini cu un incendiu uriaș la Sărulești, la un centru de dezmembrări: "Zeci de milioane de euro anual pentru mafie"