Antena Meniu Search
x

Video Oltenii au unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Craiova a fost votată de aproape 18.000 de oameni

Târgul de Crăciun din Craiova este printre cele mai frumoase din Europa. Aproape 18.000 de turiști din întreaga lume cred asta, aşa că au votat capitala Olteniei într-un clasament interesant.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 11.12.2021, 13:31

Vezi și

Este oficial, Craiova are al şaselea cel mai frumos târg de Crăciun organizat anul acesta în Europa. Craiova a reuşit astfel să surclaseze oraşe importante şi cu  tradiţie în organizarea unor asemenea evenimente, cum ar fi Bruxelles, Leipzig, Praga sau Moscova. 17.904 voturi - atât a primit Craiova în această competiţie, iar peste 70% din voturi au venit din afara ţării.

Este cel mai bun rezultat obţinut de un oraş nou intrat în competiţie, spun organizatorii concursului. Primăria susţine că faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul de rezervări la hoteluri şi pensiuni s-a triplat în acest an în Craiova. În total, 21 de oraşe au participat la concurs. Primul loc a fost obţinut de Budapesta, cu puţin peste 21.000 de voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Oltenii au unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Craiova a fost votată de aproape 18.000 de oameni