Antena Meniu Search
x

Video Opera din Timişoara, în beznă imediat după discursul lui Nicolae Ciucă. Primăria a găsit scuza: "Oamenii au crezut că întunericul face parte din spectacol"

N-a fost totul perfect aseară, 17 februarie, la deschiderea evenimentului "Timişoara, capitala culturală europeană". Puţin după ce s-au terminat discursurile oficiale, inclusiv cel al premierului Nicolae Ciucă, Opera din Timişoara a rămas în beznă.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 11:17

Vezi și

Pana de curent a fost chiar în timpul unui concert şi a durat câteva minute până au intrat în funcţiune generatoarele. Compania de electricitate a transmis că problema a fost la instalaţia interioară a Operei, nu la reţeaua generală. "Defecțiunea care a dus la întreruperea pentru câteva minute a alimentării cu energie electrică a Operei Naționale Române din Timișoara a avut loc în instalația interioară a Operei, nu în rețeaua distribuitorului de energie electrică", se arată în comunicatul E-Distribuție Banat.

Iar dacă premierul arată cu degetul spre modul de organizare, primarul Timişoarei e mai îngăduitor şi spune că, până la urmă, chiar şi spectatorii au crezut că "bezna" face parte din spectacol.

"Efectiv s-a întâmplat, aici este o chestiune de pregătire tehnică a evenimentului", a declarat Nicolae Ciucă, premierul României. "Toată lumea a crezut că face parte din spectacol, ca era şi muzică puţin mai linistită şi a fost un moment deosebit şi artistul ne-a mulţumit după aia că totul a făcut sens în acel moment", a declarat Dominic Fritz, primarul Timişoarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Opera din Timişoara, în beznă imediat după discursul lui Nicolae Ciucă. Primăria a găsit scuza: "Oamenii au crezut că întunericul face parte din spectacol"