Antena Meniu Search
x
LIVE

Opt noi vedete vor concura la show-ul "Splash! Vedete la apa"!

Adrenalina, sarituri de la trambulina si un juriu simpatic foc! Sunt ingredientele celui mai spectaculos show de la Antena 1. "Splash! Vedete la apa". Numai azi nu e maine, cand opt dintre concurenti se vor trezi 10 metri deasupra apei

la 20.07.2013, 16:48
Vezi și

Pentru Andreea Popescu, primul contact cu apa n-a fost tocmai dragoste la prima vedere. Frumoasa dansatoare a crezut ca vede stele verzi. Dupa ce a sarit de la un metru, Roxana Marcu a prins aripi si-a vrut sa sara de la 10 metri, dar curajul i-a disparut rapid.

Obisnuit cu flick-flacurile in aer, CRBL a simtit pe pielea lui ca in apa, lucrurile nu stau la fel. Inceputul a fost mai greu. "Apa nu este chiar atat de prietenoasa pe cat pare. Este foarte dura. Din pozitia de drept, un pic daca ai stat asa, suferi. Barba, nas, aaa poti sa te lovesti. Esti baiat. Poti sa lovesti subtire de-acum incolo daca nu esti atent".

Alaturi de cei trei concurenti, Cosmin Selesi, Crina Matei, Nicolai Tand, Piticu si Sanziana Buruiana vor incerca sa impresioneze juriul cu sarituri spectaculoase. Daca vor reusi, vedeti duminca aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Opt noi vedete vor concura la show-ul "Splash! Vedete la apa"!