Antena Meniu Search
x

Video Opțiuni inedite de Revelion, în București: petreceri "fără obligații", la prețuri mici, cu mâncare adusă de acasă

Cine nu are niciun plan pentru noaptea de Revelion sau nu vrea să arunce sute de euro pentru un o masă festivă la restaurant, are opţiuni interesante la Bucureşti. Inclusiv o petrecere "fără obligaţii". Revelioane inedite sunt organizate la muzeu, la teatru sau cafenele. Ca între prieteni, intrarea este liberă în unele cluburi, iar altele te primesc cu mâncarea şi băutura ta, în schimbul unei taxe modice. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 31.12.2023, 19:42

Vezi și
  • Sorina Topceanu, fondator muzeu: Ne-am îmbarcat într-o navă spațială și pornim în mai multe destinații exotice, atât de pe Pământ, cât și din spațiu. Începem din spațiu, ne apropiem de Polul Nord, apoi mergem până în pădurea amazoniană, Sahara, Maldive, apoi urmează spectacolul de articii de la miezul nopții, iar apoi aterizăm pe Luna. 

550 de copii şi părinţii lor vor decola spre 2024 de la muzeul imersiv. Acolo îi aşteaptă proiecţii, lumini si sunete la 360 de grade. Iar spectacolul de artificii va fi... digital. Un bilet costă 450 de lei pentru cei mari şi 250 pentru cei mici, mai puţin decât la restaurant.

Mai ieftin ies şi cei care vor să meargă pe ultima sută de metri la o petrecere dintr-o sală de teatru din Centrul Vechi

  • Florin Frăţilă, fondator teatru: Suntem exact în mijlocul scenei. Când am pus biletele la vânzare, s-au vândut instant și acum sună oamenii că vor să vină, pentru că este axat mai mult pe familii, copii, bunici. O să avem scenete de teatru vechi din generația de aur, muzică live și jocuri cu premii pentru public. Suzi și bubi, cine e Didina, momente comice jucate de Stela, Arșinel, Jean Constantin, numai actorul unul și unul. 
Pe acelaşi subiect

Locurile sunt limitate, doar 50. Şi mai intim, ca în sufrageria de acasă, această cafenea promite un Revelion pe cinste, cu gulaş, vin fiert, chiar şi fără rezervare.

  • Ana Papadima, administrator cafenea: Invităm oamenii să vină și cu pachețelul de acasă, dacă au făcut o salată de beouf ornamentată sau neornamentata, ideea e să fim că între prieteni. 

Şi tot cu intrare gratuită e şi petrecerea în aer liber din Parcul IOR, unde vor concerta mai mulţi artişti printre care şi Holograf, Smiley şi Sasha Lopez. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Opțiuni inedite de Revelion, în București: petreceri "fără obligații", la prețuri mici, cu mâncare adusă de acasă