Antena Meniu Search
x

Orchestra de camera a Filarmonicii Oltenia a sustinut un concert intre blocuri

Muzica i-a scos afara din case pe sute de craioveni aseara. Oamenii n-au fost deranjati de note, dimpotriva, placut surprinsi. Intre blocuri i-au descoperit pe artistii Filarmonicii Oltenia

Vezi și

Acestia au pornit in "Turneu in Oras", alaturi de Vivaldi. Ei sunt cei mai buni artisti din Craiova, membrii orchestrei de camera a filarmonicii Oltenia. Iar ei sunt oameni de rand, care n-au avut sansa sa vada un concert de muzica clasica. Aseara s-au intalnit. intre blocuri vreo patru sute de craioveni. Unii cu par sur, altii mai tineri, altii mult mai tineri. Toti au spus acelasi lucru la sfarsit. “Sincer, superb! Trebuie sa marturisesc ca este pentru prima data cand vin la un asemenea spectacol si chiar mi-a placut”, povesteste o tanara.

Spectatorii au avut sansa sa auda si vioara Guernieri a lui George Enescu. Violonistul Gabriel Croitoru i-a dat glas. Curajul nu i-a parasit pe artisti nici dupa concert. Cand au coborat de pe scena au lasat instrumentele pe mainile spectatorilor.

Craiovenii se vor bucura si diseara, cand Orchestra de Camera va canta intr-un alt cartier al orasului. Iar saptamana viitoare "Filarmonica redescopera orasul" cu doua concerte in aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Orchestra de camera a Filarmonicii Oltenia a sustinut un concert intre blocuri