Antena Meniu Search
x

Aeroportul Otopeni, considerat printre cele mai proaste din lume

Specialiştii Air Help au dat publicităţii topul anual al celor mai bune aeroporturi din lume, iar Aeroportul Otopeni ocupă abia locul 129 din 132 de aeroporturi luate în calcul pentru acest clasament.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.05.2019, 15:42

Aeroportul Otopeni, locul 129 din 132 în clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume
Aeroportul Otopeni este considerat unul dintre cele mai proaste din lume - Hepta

Specialiştii Air Help au dat publicităţii topul anual al celor mai bune aeroporturi din lume, iar Aeroportul Otopeni ocupă abia locul 129 din 132 de aeroporturi luate în calcul pentru acest clasament.

Practic, Aeroportul Otopeni ocupă locul 4 în topul celor mai proaste aeroporturi din lume, reuşind să depăşească doar aeroporturile din Eindhoven, Kuweit şi Lisabona.

Otopeni a coborât 13 locuri în clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume

Conform Air Help Online, clasamentul a fost făcut luându-se în calcul trei criterii vitale, respectiv calitatea serviciilor, întârzierile şi experienţa pasagerilor.

Pe acelaşi subiect

Este cea mai mare scădere înregistrată de la un an la altul în clasamentul Air Help, Aeroportul Bucureşti aflându-se pe locul 116 anul trecut, în topul celor mai bune aeroporturi din lume.

Aeroportul Otopeni a primit nota 6 pentru punctualitatea zborurilor, nota 6,1 pentru calitatea serviciilor şi nota 6 pentru experienţa pasagerilor, având o medie de 6,03.

Culmea, am depăşit aeroportul din Eindhoven deşi acesta are 7,8 la calitatea serviciilor şi 7,1 la experienţa pasagerilor, dar doar 4,9 la punctualitatea zborurilor.

De altfel, la experienţa pasagerilor ocupăm de departe ultimul loc, aeroportul din Kuweit având nota 8, iar aeroportul din Lisabona având nota 7,4. Depăşim însă cele două aeroporturi graţie punctualităţii zborurilor.

Aeroportul Otopeni, cel mai prost din lume la calitatea serviciilor

Şi la calitatea serviciilor oferite ocupăm de departe ultimul loc, fiind la aproape un punct de primele aeroporturi din faţă, Los Angeles şi Berlin-Schonefeld.

La vârful ierarhiei bătălia a fost extrem de strânsă. Hamad International Airport, din Doha, Qatar, şi Tokyo International Airport, din Tokyo, Japonia, au avut media 8,39, Atena International Airport, din Atena, Grecia, a avut media 8,38, iar Afonso Pena International Airport, din Curitiba, Brazilia, a avut media 8,37.

Cele mai mari note s-au dat la calitatea serviciilor. Aeroportul din Singapore a primit 9,2, aeroportul din Delhi, India, a primit 9,1, iar aeroporturile din Atena, Hyderabad, India, şi Mumbai, India, au primit nota 9.

La punctualitatea zborurilor stau foarte bine aeroportul din Bruxelles, 8,6, şi cel din Moscova, 8,5.

Pasagerii au fost cei mai încântaţi de atmosfera din aeroporturile indiene, Delhi, Mumbai şi Hyderabad, dar şi de experienţa acumulată pe aeroportul din Seul, Coreea de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Aeroportul Otopeni, considerat printre cele mai proaste din lume