Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jurnalist de investigaţii, audiat de DIICOT în cazul răpirii Alexandrei Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat că DIICOT îl va audia, vineri dimineaţă, pe jurnalistul de investigaţii Ovidiu Zară.

de Veronica Micu

la 08.10.2019 , 15:35

Ovidiu Zară va fi audiat vineri de DIICOT în cazul Caracal Jurnalist de investigaţii, audiat de DIICOT în cazul răpirii Alexandrei Măceşanu - Observator.tv

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat că DIICOT îl va audia, vineri dimineaţă, pe jurnalistul de investigaţii Ovidiu Zară.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani care a dispărut în 24 iulie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a dezvăluit că Ovidiu Zară va fi audiat de DIICOT în cazul Caracal.

"Unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii are Romania astazi in materie de investigatii si pe care il apreciez enorm OVIDIU ZARA va fi audiat VINERI de DIICOT la ora 08:00 in cazul Alexandrei. 

Articolul continuă după reclamă

Stie multe si sper sa il ia in serios procurorii. Ovidiu traieste la propriu pt a face bine oamenilor si ii multumesc pentru ce a facut pentru familia mea si pentru adevar in aceasta perioada", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gheorghe Dincă, supus expertizei psihiatrice la INML

Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat în urma dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost supus astăzi expertizei psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Medicii au vrut să afle dacă bărbatul a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

El le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra. A spus că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, iar apoi le-a ars trupurile într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Jurnalist de investigaţii, audiat de DIICOT în cazul răpirii Alexandrei Măceşanu