Antena Meniu Search
x

(P) Cuptorul de pizza electric, noua definiție a savorii preparatului italienesc!

Pizza este un fel de mâncare care a cucerit rapid consumatorii din întreaga lume, indiferent de vârstă sau de zona geografică. Preparatul a apărut în regiunile sărace din Italia de Sud, dar a ajuns să fie apreciat inclusiv de capete încoronate precum regina Margherita, care dă și numele unuia dintre cele mai cunoscute și mai simple sortimente.

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 14:17

Ținând cont de aprecierea enormă de care se bucură această specialitate italienească, deschiderea unei pizzerii reprezintă o idee excelentă de afaceri, indiferent dacă faceți această investiție într-un oraș mare sau mic, într-o stațiune turistică sau chiar în mediul rural. Cu siguranță, cumpărătorii nu vor lipsi, mai ales că există inclusiv varianta de comandă la domiciliu.

Numărul clienților și profitul obținut vor fi direct proporționale cu calitatea produsului pe care îl oferiți. Aceasta este determinată în mare măsură de diferitele echipamente folosite în procesul de producție, începând cu un cuptor pizza electric și continuând cu hote, tăvi sau porționatoare. Iată care sunt cele mai inspirate alegeri pe care le puteți face!

Care sunt cele mai apreciate tipuri de cuptor pizza?

În momentul în care cumpărați acest element esențial pentru orice pizzerie, trebuie să aveți în vedere tipul de combustibil pe care doriți să îl folosiți. O primă variantă este reprezentată de un cuptor pizza pe lemne, considerat mai apropiat de vechile metode, tradiționale, de gătit. Pe de altă parte însă, un astfel de echipament este pretențios, comparativ cu toate celelalte variante. În procesul de preparare se consumă o mare cantitate de lemne, care trebuie achiziționate, depozitate, tăiate, transportate în mod constant pentru a asigura arderea. De asemenea, trebuie știut că intervalul de timp în care se ajunge la temperatura de coacere este unul sporit.

Pe acelaşi subiect

Un cuptor pizza cu alimentare pe gaz reprezintă o altă posibilitate, cu condiția ca zona în care deschideți pizzeria să fie racordată la sistemul național de gaze naturale. Dacă faceți această alegere, nu va mai fi nevoie de spațiu pentru depozitarea de combustibil solid. De asemenea, încălzirea are loc într-un interval de timp mai scurt. În schimb, trebuie ținut cont de impactul asupra mediului, deoarece tehnologia prin care este extras și apoi transportat gazul nu este una dintre cele mai prietenoase cu natura.

A treia variantă este reprezentată de un cuptor pizza electric. Acesta este mai simplu de manevrat, are avantajul de a se încălzi repede și este disponibil la prețuri avantajoase. De asemenea, trebuie știut că tehnologia aflată la baza producerii de curent electric este una prietenoasă cu mediul, incomparabil superioară, din acest punct de vedere, variantelor reprezentate de lemne și gaz.

Cele mai apreciate modele de cuptor pizza electric

În magazinul online Fresco.ro sunt disponibile nu mai puțin de 35 de modele de cuptor pizza electric, la prețuri care pornesc de la 1 915 lei plus TVA și ajung la 74 054 de lei plus TVA. Ele sunt produse de branduri recunoscute pe plan internațional, precum Virtus Group GmbH, reprezentând în sine o garanție a calității.

Spre exemplu, un cuptor pizza electric cu comandă mecanică și capabil să genereze o temperatură de 320 de grade Celsius este disponibil la prețul de 1 915 lei plus TVA. Pe de altă parte, un cuptor electric ventilat tip tunel, cu suport pe roți și cu capacitatea de a produce 135 de porții de pizza într-o singură oră ajunge la prețul de 43 952 de lei plus TVA. Alegeți produsele potrivite pentru necesitățile propriei pizzerii, iar gustul bun al preparatelor oferite clienților vor avea ca rezultat creșterea profitului!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » (P) Cuptorul de pizza electric, noua definiție a savorii preparatului italienesc!