Antena Meniu Search
x

Pacient dat afară din spital, la Dâmboviţa, după ce a dat cu petarde în camera de gardă (Video)

Un pacient a fost dat afară din Sanatoriul TBC Moroieni, după ce a terorizat medicii şi pacienţii cu un comportament violent.

Un pacient a fost dat afară din Sanatoriul TBC Moroieni, după ce a terorizat medicii şi pacienţii cu un comportament violent.

De asemenea, bărbatul a aruncat cu petarde în camera de gardă a spitalului.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani consumase alcool, jignea asistentele, refuza mâncarea și făcea scandal.

Bărbatul a aruncat cu petarde în camera de gardă, dar și pe holuri și saloane, de câte ori era nemulțimut de ceva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii diintre pacienți l-au filmat în momentul în care bărbatul a început să afişeze din nou un comportament violent şi neadecvat.

Contactat telefonic de către Gazeta Dâmboviței, directorul Spitalului de Urgență Târgoviște, în jurisdicția căruia se află și Sanatoriul, Claudiu Dumitrescu a confirmat informațiile.

Acesta spune că personalul nu poate împiedica bolnavii să iasă din unitatea medicală pentru a face cumpărături, dar și că nu va tolera astfel de situații în care comportamentul pacienților este agresiv față de personal sau față de alți bolnavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Pacient dat afară din spital, la Dâmboviţa, după ce a dat cu petarde în camera de gardă (Video)