Antena Meniu Search
x

Pâine caldă oferită gratis la Huși, după ce un necunoscut a cumpărat-o pe toată şi le-a spus vânzătorilor să o dea fără bani

Un necunoscut din Vaslui a cumpărat toată pâinea de la două magazine, apoi a lăsat produsele acolo, spunând vânzătorilor să o dea gratis oricui vine să cumpere pâine.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.07.2020, 19:50

Un necunoscut a cumpărat toată pâinea unor magazine, apoi a oferit-o gratis - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Pâinea caldă, împărţită gratis
  • Binefăcătorul nu a vrut să se ştie cine este

În scurt timp, oamenii care veneau să cumpere pâine au fost foarte impresionaţi de gestul necunosctului şi spun că ar vrea să-l cunoască, doar să-i mulţumească pentru sufletul său, exact ca pâinea caldă.

El a lăsat şi un mesaj pentru proprietarii magazinelor

"Vreau ca oamenii să se bucure și să spună “Bogdaproste”, iar asta s-a şi întâmplat.

“Nu m-am așteptat la una ca asta. Am luat, ca în fiecare dimineață 5 pâini și, când am dat să plătesc, patronul a spus că nu, este deja plătită. Zic, cum așa? Mi-a spus că cineva a plătit dinainte toată pâinea care urma să fie vândută acolo în acea zi, iar cei care vin să cumpere, să nu dea niciun ban. Poate să fie vorba de zeci sau sute de pâini, nu știu. Oricum, toți din zonă de aici venim să luăm pâine dimineața. Pâinea era caldă, proaspătă și gestul în sine ni s-a părut foare frumos. Nu am mai întâlnit niciodată o asemenea idee. Să îi dea Dumnezeu sănătate celui care a făcut așa și, dacă a făcut fapta aceasta, în amintirea unui om drag care s-a stins, acela să aibă pomană și odihnă veșnică. Vrem doar să știe, chiar dacă nu îi putem mulțumim personal, că pomana s-a a ajuns la oameni”, au spus hușenii, citaţi de vremeanoua.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pâine caldă oferită gratis la Huși, după ce un necunoscut a cumpărat-o pe toată şi le-a spus vânzătorilor să o dea fără bani