Antena Meniu Search
x

Video Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an

Cel mai de temut poliţist din Sighetu Marmaţiei este o femeie! Ridică greutăţi cum nici patru bărbaţi la un loc nu reuşesc. Nu degeaba a câştigat titlul de campioană Naţională la Culturism. Disciplina de la job o are şi în sala de fitness. Se antrenează aproape zilnic şi mănâncă ciocolată... o singură dată pe an! 

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 18:24

Când nu e la serviciu, în vama de la Petea, Pamela e în sala de sport, unde se antrenează cot la cot cu antrenorii. Mulţi o cunosc, puţini îndrăznesc să o provoace. Recent s-a întors acasă şi cu titlul de Campională Naţională la Culturism. 

"Sportul pentru mine înseamnă un stil de viaţă. Am început să fac sport, mai ales după o anumite vârstă este obligatoriu să faci sport pentru că îmi pun întrebarea cum o să arăt la 50 de ani. Vreau să nu am probleme, în primul rând pentru sănătatea mea, în al doilea rând pentru aspectul meu şi în ultimul rând nu vreau să mă doară absolut nimic", a povestit Pamela Kiss, campioană națională.

Pamela intră în sala de sport cel puțin de patru ori pe săptămână

Vezi și

Pentru a-şi defini corpul, are un program strict, dar și o alimentație corectă.

Pe acelaşi subiect

"N-am cunoscut pe nimeni care să ţină aşa strict un regim alimentar. Poate o dată pe an gustă un pic de ciocolată. Deci sportul ăsta înseamnă sacrificii. Odihnă, alimentaţie şi antrenament", a spus antrenorul Pamelei, Octavian.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Pamela a îmbrăcat pentru prima dată haina de Polițist de Frontieră. Iar astăzi este convinsă ca a făcut cea mai bună alegere.

"Tot timpul mi-a plăcut să lucrez cu oamenii, tot timpul mi-a plăcut să fiu în mişcare. Pentru mine, cea mai grea misiune e să stau prea mult într-un loc în maşină", a adăugat Pamela Kiss.

Pamela a obținut locul I la categoria sub 1,63 cm, fiind campioană absolută la Senioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an