Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică în familiile violatorilor din Văleni, cei 7 sunt ameninţaţi cu castrarea dacă vor fi eliberaţi înainte de termen

Familiile violatorilor din Vãleni au primit scrisori de ameninţare, în care se precizează că cei 7 tineri vor fi castraţi dacă sunt eliberaţi.

de Redactia Observator

la 02.04.2018 , 09:53

Familiile violatorilor din Văleni au primit scrisori de ameninţare, în care se precizează că cei 7 tineri vor fi castraţi dacă sunt eliberaţi înainte de ispăşirea totală a pedepsei.

Familiile celor 7 tineri din Văleni, care au violat o fată în urmă cu patru ani, trăiesc o adevărată dramă, informează presa locală.

Au primit fiecare câte o scrisoare anonimă de amenintare, potrivit căreia, după iesirea din penitenciar, cei sapte ar urma să fie supusi unei operatii de castrare si de “montarea unui belciug metalic decorativ – cu sau fără anestezie”.

Articolul continuă după reclamă

Semnatarul scrisorii precizează că va acţiona în scopul întăririi efectelor educative a pedepselor pronuntate de Justitia Română.

Fiecare scrisoare contine câte o poză a unuia dintre cei sapte tineri, toate fiind decupate din ziare si lipite lângă cele câteva rânduri dactilografiate la masina de scris.

Panică în familiile violatorii din Vãleni, cei 7 sunt ameninţaţi cu castrarea dacă vor fi eliberaţi înainte de termen

“În scopul întăririi efectelor educative a pedepselor pronuntate de Justitia Română, după iesirea din penitenciar veti fi contactati de personal calificat în scopul efectuării operatiei de castrare chirurgicală, crestare/incizare artistică a glandului si montarea unui belciug metalic decorativ – cu sau fără anestezie, la cererea persoanei. Se garantează respectarea normelor de igienă. Această actiune educativă se va desfăsura atât pe teritoriul national sau în străinătate pe o durată nedeterminată până la finalizarea acesteia. Resturile biologice rezultate în urma operatiei vor putea fi puse la dispozitia persoanelor interesate în stare conservată în formol în recipienti etansi si sigilati sau în stare deshitratată. Vă multumim pentru viitoarea colaborare!”, se arată în textul scrisorii de ameninţare.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Panică în familiile violatorilor din Văleni, cei 7 sunt ameninţaţi cu castrarea dacă vor fi eliberaţi înainte de termen