Antena Meniu Search
x

Un depozit de materiale a luat foc într-un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi şi profesori au fost evacuaţi

Panică într-un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi şi profesori s-au trezit înconjuraţi de fum dens, după ce un depozit de materiale din subsolul clădirii a luat foc. Doi profesori au ajuns la spital, intoxicaţi cu fum.

Vezi și

Panică într-un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi şi profesori s-au trezit înconjuraţi de fum dens, după ce un depozit de materiale din subsolul clădirii a luat foc. Doi profesori au ajuns la spital, intoxicaţi cu fum. Pompierii au reuşit să stingă încendiul înainte ca flăcările să se extindă la sălile de clasă. 

Focul a pornit într-o cameră de la subsolul clădirii, unde erau depozitate mai multe hârtii şi deşeuri din cauciuc. Imediat fumul gros a umplut clădirea. Peste 800 de elevi şi profesori se aflau în sălile de clase.

Imediat la faţa locului au fost ajuns două echipaje de pompieri şi o ambulanţă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La sosirea salvatorilor toţi elevii fuseseră evacuaţi. Doi profesori au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fumul toxic.

Incendiul a fost stins înainte ca flăcările să se extindă la sălile de clasă. Pompierii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un depozit de materiale a luat foc într-un liceu din Hunedoara. Peste 800 de elevi şi profesori au fost evacuaţi